Stichting Waardig Levenseinde Foundation Dignified Dying De Heliummethode

De Stichting Waardig Levenseinde werd in 2011 opgericht door Boudewijn Chabot en Stella Braam. Een ruime meerderheid van de ouderen wil graag een vrijwillig levenseinde als de kwaliteit van leven in het gedrang is. Niet iedereen krijgt of wil daarbij hulp van een arts.

De stichting stelt zich tot doel betrouwbare en toegankelijke informatie te verschaffen over een waardig levenseinde in eigen regie en in gesprek met naasten.

Tevens wil de Stichting bijdragen tot het gesprek over een waardig levenseinde in eigen regie en deelnemen aan het debat. De stichting beschouwt zich aanvullend en ondersteunend ten opzichte van andere partijen die zich bezig houden met het levenseinde.

De Stichting heeft een onafhankelijk bestuur bestaande uit: Noud te Riele, Catharina Vasterling (secretaris) en Jan Kleijne.

Steun de stichting

Om een waardig levenseinde in eigen regie mogelijk te maken en breder onder de aandacht te brengen, is geld nodig. Wij maken kosten voor DVD en film, deze kosten worden niet gedekt door de verkoop. Steun nieuwe projecten door een gift over te maken bij de Triodos bank, rekeningnummer 212142518, van de Stichting Waardig Levenseinde in Amsterdam. De stichting heeft ANBI status.